In Alkmaar Kan Alles | Het fonds
125
page-template-default,page,page-id-125,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
 

Het fonds

In Alkmaar Kan Alles is een fonds waar Alkmaarse jongeren tot €2000,- kunnen krijgen voor het organiseren van hun eigen project of evenement! Het fonds is opgezet door Stichting STAD en de gemeente Alkmaar en heeft als doel om zoveel mogelijk jongeren te stimuleren met hun eigen idee aan de slag te gaan om Alkmaar leuker te maken. 

Stichting STAD is het jongerenprojectbureau van Alkmaar. STAD begeleidt Alkmaarse jongeren van A tot Z met het uitvoeren van eigen projecten en evenementen. Van een voetbaltoernooi tot magazine en van een kunstexpositie tot festival, geen idee is te gek. Bij projecten kun je zien welke projecten door In Alkmaar Kan Alles zijn ondersteund. Het fonds wordt beheerd door een onafhankelijk bestuur dat uit drie enthousiaste Alkmaarders bestaat. Op 30 december 2015 hebben zij het jongereninitiatievenfonds officieel opgericht bij de Nationale Notaris Alkmaar.

Stichting STAD

Het bestuur

Gemeente Alkmaar