In Alkmaar Kan Alles | Dance Fest
621
post-template-default,single,single-post,postid-621,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
 

Dance Fest

07 dec Dance Fest

Dance Fest is een dance evenement dat de preparty naar de kroeg haalt. Het café staat vol met toffe dj’s, drankjes, lekkere hapjes en een chill area. Zo hoef jij niets van je zaterdagavond te missen en kan jij al vanaf 22:00 uur een vet feest beleven! Jongeren kunnen niet alleen dansen op vette muziek maar ook chillen en gamen!

Dance Fest wordt georganiseerd door Stan Baltus. Stan is 20 jaar en woont in Alkmaar. ‘’Ik ben dj en ik ga zelf ook vaak met mijn vrienden stappen in Alkmaar. De stapavond begint voor mij en heel veel anderen altijd pas op zijn vroegst rond half 12 ’s avonds, nadat wij daarvoor met vrienden thuis zitten. Ook is er zoveel discussie rond de vrije sluitingstijden in Alkmaar. Horeca ondernemers, jongeren die uitgaan en bewoners van de binnenstad: iedereen heeft er een mening over’’, aldus Stan.

Dance Fest laat zien dat het niet uit maakt hoe laat je uit gaat: als het evenement maar tof is en er genoeg gezellige mensen zijn om het feest mee te vieren! Om het af te maken worden een aantal festivalelementen naar binnen gehaald. Op een festival is het namelijk heerlijk om te eten, drinken, relaxen, gamen of te dansen. Dit is wat Dance Fest ook te bieden heeft. En ook een festival begint op tijd. Zo kom jij na een geweldige avond de volgende dag toch weer fris en fruitig je bed uit!

Bij binnenkomst krijgen alle bezoekers een welkomstdrankje, de doelgroep bestaat uit jongeren van 18 jaar en ouder. Mijn doel is om 150 bezoekers te trekken. De entreeprijs is €5,00 en er worden hapjes uitgedeeld. Bekende en onbekende Alkmaarse dj’s draaien elektronische dance muziek.

Feestgangers kunnen op de Playstation games spelen als FIFA, Call of Duty en Blackops 3. Er hangt een lijst zodat jongeren tegen elkaar kunnen spelen, er is iemand aanwezig die de scores bijhoudt. Aan het einde van het feest, om 02:00 uur ontvangen de winnaars van de spellen een prijs.