In Alkmaar Kan Alles | Foto expositie Gelukzoekers
569
post-template-default,single,single-post,postid-569,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
 

Foto expositie Gelukzoekers

Featured Video Play Icon

15 jul Foto expositie Gelukzoekers

De titel ‘Gelukzoekers’ kan je positief en negatief opvatten, maar hoe je het ook ziet: uiteindelijk zijn we allemaal op zoek naar geluk. Dat is precies wat De Vrolijkheid Alkmaar​ samen met Rick Akkerman Fotografie​ met de expositie ‘Gelukzoekers’ wil laten zien. Afgelopen zondag waren wij erbij en er was muziek en lekker eten, verzorgd door bewoners van het Azc Alkmaar​! Heb jij de indrukwekkende foto expositie nog niet gezien? Zorg dan dat je voor 14 augustus een kijkje neemt in de Grote Sint LaurensKerk​, het is gratis.