In Alkmaar Kan Alles | Talentstage met Ali B en Brownie Dutch
565
post-template-default,single,single-post,postid-565,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
 

Talentstage met Ali B en Brownie Dutch

Featured Video Play Icon

01 jul Talentstage met Ali B en Brownie Dutch

Zaterdag 26 juni stonden studenten van het Conservatorium Haarlem samen met Ali B en Brownie Dutch op de Talentstage van Zomer op het Plein! En ook MAAN stond even op het podium. De studenten, die door een intensief traject een plekje in de band konden verdienen, werden gecoacht en begeleid door Ali B en zijn band, om op te treden voor een groot publiek in Alkmaar. In Alkmaar Kan Alles was erbij en vroeg Ali B naar zijn vetste samenwerking in zijn carrière. Ook de bandleider deelt zijn gouden tip!