In Alkmaar Kan Alles | KUUB Festival
546
post-template-default,single,single-post,postid-546,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
 

KUUB Festival

Featured Video Play Icon

13 jun KUUB Festival

Afgelopen weekend (4 & 5 juni) was het weer tijd voor het unieke, culturele KUUB FestivalĀ inĀ het centrum van Alkmaar. Van schilderkunst tot muziek en van dans tot theater: er was voor iedereen wat te doen! Maar denk bijvoorbeeld ook aan striptekenen, een fanfareband en een photoboot! In Alkmaar Kan Alles was erbij en interviewde deelnemers van het Festival. Met o.a. de band Gross Bakery, Jason van de Carton Art School, Wessel Greven van Oberon Theaterproducties en meer jonge creatievelingen!