In Alkmaar Kan Alles | Polaroid View
535
post-template-default,single,single-post,postid-535,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
 

Polaroid View

Featured Video Play Icon

07 jun Polaroid View

Op vrijdag 27 mei vond de aftrap van het Festival KUUB plaats! Met grote polaroids waren de passies van een aantal deelnemers van KUUB op het Canadaplein te bewonderen. In Alkmaar Kan Alles sprak de deelnemers die hun muziek, kunstwerken en meer tonen tijdens het unieke festival en dus ook op de polaroids te zien zijn! Al met al was het een toffe, creatieve dag waardoor we nog meer uitkijken naar het festival zelf. Vanaf morgen (4 en 5 juni) staat het Canadaplein en de organisaties eromheen volledig in het teken van Kunst!