In Alkmaar Kan Alles | Voorronde Kunstbende Noord-Holland 2016
531
post-template-default,single,single-post,postid-531,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
 

Voorronde Kunstbende Noord-Holland 2016

Featured Video Play Icon

02 apr Voorronde Kunstbende Noord-Holland 2016

Zaterdag 16 april vonden de voorrondes van Kunstbende Noord-Holland plaats in Koel310! Deelnemers in de categorie├źn dans, kunst, dj, muziek, taal en theater streden om een plekje in de grote landelijke finale. In Alkmaar Kan Alles was erbij en interviewde presentator Juvat Westendorp en gitarist van Mister & Mississippi, Danny van Tiggele over de voorronde, zij gaven een aantal goeie tips!