In Alkmaar Kan Alles | Pecha Kucha Alkmaar
412
post-template-default,single,single-post,postid-412,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
 

Pecha Kucha Alkmaar

Featured Video Play Icon

01 apr Pecha Kucha Alkmaar

Pecha Kucha, Japans voor prietpraat, is een evenement waar creatievelingen hun idee of verhaal kunnen pitchen aan de hand van 20 afbeeldingen die allemaal 20 seconden te zien zijn. Na Tokio, New York en Amsterdam heeft ook Alkmaar nu zijn eigen Pecha Kucha Alkmaar avond! Negen inspirerende sprekers vertelden over hun ideeën waarmee zij iets toevoegen aan Alkmaar en omgeving. In Alkmaar Kan Alles was erbij, in Koel310! Heb jij zelf een tof idee voor Alkmaar? Brand los!