In Alkmaar Kan Alles | We are your Friends
521
post-template-default,single,single-post,postid-521,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
 

We are your Friends

Featured Video Play Icon

25 mrt We are your Friends

Het eerste officiƫle evenement dat is ondersteund door In Alkmaar Kan Alles is We Are Your Friends. Een evenement voor jongeren van 14 tot 18 jaar die de festivalvibe naar binnen brengt. Met acts en verschillende culturele activiteiten worden jongeren van verschillende scholen in Alkmaar samengebracht en zullen zij laten zien dat een evenement ook zonder drank tof kan zijn. In Alkmaar Kan Alles stond garant voor de kaartverkoop van het evenement, zodat het financiƫle risico voor de jonge organisatoren beperkt bleef en zij zich vol enthousiasme konden inzetten voor de organisatie van het evenement. En met succes, want WAYF was volledig uitverkocht!