In Alkmaar Kan Alles | Het talent van KUUB Festival
202
post-template-default,single,single-post,postid-202,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
 

Het talent van KUUB Festival

08 feb Het talent van KUUB Festival


Voor de campagne stond STAD op zaterdag 14 maart op Alkmaars Amateurkunstfestival KUUB in Koel310. Jongeren konden kubussen knutselen en gaven in kernwoorden antwoord op de vragen: ”Wat is jouw droom? Wat inspireert jou? Wat betekent Kunst voor jou? En naam/organisatie” en schreven de kernwoorden op de kubussen. Ook Anjo van de Ven (Wethouder Cultuur) maakte een kubus: ”Mijn droom is meer kunstplezier in Alkmaar omdat ik vind dat kunst en cultuur ons leven mooier maken. Je kan er heel veel plezier aan beleven als je iets moois maakt voor jezelf of voor anderen”.