In Alkmaar Kan Alles | Pop-up podium met Sterre Weldring
314
post-template-default,single,single-post,postid-314,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
 

Pop-up podium met Sterre Weldring

04 jan Pop-up podium met Sterre Weldring

De 17-jarige singer-songwriter Sterre Weldring komt uit Alkmaar en is van jongs af aan iedere zomer bij Zomer Op Het Plein te vinden. Dit keer schitterde zij zelf op het hoofdpodium op een vol Canadaplein: ”Een ongelofelijke, geweldige ervaring!” Om het jongereninitiatievenfonds ‘In Alkmaar Kan Alles’ in de spotlights te zetten werd drie zondagen lang het pop-up podium van ‘In Alkmaar Kan Alles’ georganiseerd. Het pop-up podium heeft als doel om jongeren uit te dagen hun droom om te zetten in een project en hen zelf met hun creativiteit aan de slag te laten gaan!

 

Tags: