In Alkmaar Kan Alles | Het pop-up podium van In Alkmaar Kan Alles
300
post-template-default,single,single-post,postid-300,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
 

Het pop-up podium van In Alkmaar Kan Alles

Pop-up podium In Alkmaar Kan Alles

16 jul Het pop-up podium van In Alkmaar Kan Alles

Jongeren worden met behulp van een pop-up podium tijdens Zomer Op Het Plein uitgedaagd om hun eigen droom om te zetten in een project – Om het jongereninitiatievenfonds ‘In Alkmaar Kan Alles’ in de spotlights te zetten wordt in samenwerking met TAQA Theater De Vest een pop-up podium neergezet op het Canadaplein tijdens Zomer Op Het Plein. Op 19 juli, 26 juli en 2 augustus spelen jonge getalenteerde muzikanten uit Alkmaar en omstreken, onder wie Parksite en Sterre Weldring tijdens de change-over van de artiesten die Zomer Op Het Plein biedt. Het pop-up podium wordt georganiseerd om jongeren te stimuleren om met hun creativiteit aan de slag te gaan.

Parksite  Rachel van de Meent  Sterre Weldring  Zomer Op Het Plein

Zondag 19 juli trapt Parksite af. Parksite is een band bestaande uit de tweelingbroers Thom en Jelle, die samen met hun kameraad Benjamin de Aziaat en de anonieme drummer psychadelische indierock maken. Al drie jaar schrijven de jongens diepe en beweegelijke nummers die menig mens aan het denken zet. Invloeden van de band zijn: Foo Fighters, Pixies, The Police, Jimi Hendrix, Tame Impala, Coldplay  en Rage Against The Machine. ”Erg gevarieerd” horen ze jullie denken. ”Ja, erg gevarieerd!”.

”Wij vinden het heel tof om mee te doen omdat wij het super gaaf vinden om op het podium te staan en wij graag andere jongeren willen inspireren met onze energie”. Aldus Parksite. Komt dat zien! 19 juli om 15:15 uur op het Canadaplein in Alkmaar.