In Alkmaar Kan Alles | Het talent van Indian Summer Festival
274
post-template-default,single,single-post,postid-274,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
 

Het talent van Indian Summer Festival

Featured Video Play Icon

11 jun Het talent van Indian Summer Festival

Indian Summer Festival, dit jaar op 5 en 6 juni, was één groot feest! De sfeer was goed en bij alle podia gingen de voetjes van de vloer! De lokale helden, dj’s op de dance- en 80’s en 90’s stage lieten het helemaal publiek los gaan. Ook de popstage werd flink op zijn kop gezet door o.a. Memphis Maniacs, Jett Rebel en rockchick Anouk. Op zaterdag paste het publiek niet eens in de tent bij het optreden van Kensington en ook Racoon wist de festivalgangers kippenvel te bezorgen.

Het was het plan om een interview te houden met alle jonge talenten die vrijdag bij Indian Summer aanwezig waren maar door de regenbuien hebben we ervoor gekozen om de microfoon veilig op te bergen. Geniet hier na van Indian Summer Festival 2015: