In Alkmaar Kan Alles | Creatieve brainstormsessies zijn van start gegaan
89
post-template-default,single,single-post,postid-89,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
 

Creatieve brainstormsessies zijn van start gegaan

15 mei Creatieve brainstormsessies zijn van start gegaan

Als aftrap van de campagne zijn in mei 2014 een tweetal brainstormsessies georganiseerd – ‘’Het is belangrijk dat jongeren zelf invloed hebben op het culturele aanbod in de stad, daarom heb ik dit in samenwerking met Stichting Talent And Dreams (STAD) georganiseerd’’,  aldus Iza van Vliet (21 jaar). Hierbij werden Alkmaarse jongeren bij elkaar gebracht om op een originele manier creatieve concepten te ontwikkelen.Uit de brainstormsessies kwamen vernieuwende concepten tot stand, zoals een indoor paintball event. De kracht van de campagne is dat jongeren zelf aan de slag gaan met een eigen idee om Alkmaar leuker te maken. De laatste brainstormsessie vond plaats op woensdag 28 mei, van 19:30 tot 21:30 uur in Koel 310 (toen LIFE 072) aan de Koemalaan in Alkmaar. Koel310 is de creatieve broedplaats voor jongeren die activiteiten willen organiseren. Heb jij zelf een idee voor een project of evenement? Neem dan contact op!