In Alkmaar Kan Alles | Promo In Alkmaar Kan Alles
169
post-template-default,single,single-post,postid-169,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
 

Promo In Alkmaar Kan Alles

08 mei Promo In Alkmaar Kan Alles

Skaten, Rappen, voetballen, dansen, BMX’en… in Alkmaar kunnen jongeren het allemaal! – Dat Alkmaarse jongeren veel talent bezitten wisten jullie misschien al. Maar het talent van deze jongeren vastleggen op film is een ander verhaal. Omar El Maghawry ging deze uitdaging aan… en hoe?! Omar maakte een schitterende promo om het talent van jongeren in Alkmaar te laten zien. Omar maakte de promo voor de campagne ‘In Alkmaar Kan Alles’. Een campagne van Stichting STAD in samenwerking met de gemeente Alkmaar die jongeren de mogelijkheid geeft tot €2000,- stimuleringsbudget aan te vragen voor het realiseren van een eigen project.

Door de campagne ‘In Alkmaar Kan Alles’ kreeg Omar het idee om een unieke promofilm te maken. Hij trommelde jongeren op om mee te werken aan de film en ging op zoek naar verschillende toffe locaties in Alkmaar. Dé ingrediënten voor een te gekke promo.

”Het doel van de promo is om jongeren die iets willen organiseren te laten zien dat waar je interesses ook liggen of wat je idee ook is, je het gewoon kan realiseren!”. Zelf vond Omar het tof om door het maken van de promo een kijkje te nemen in het leven van mensen met verschillende hobby’s en talenten. Zo werkten Zohair Arbib (voetballer), Mathieu Jagerman, Vincent van Drielen en Gijs Bosman (BMX), Bugra Ciftci (danser), Rakimster Rakim Aberchal (rapper), Juan Snip (skater) en Tommy Zijlstra (producer bij NokeyzNL) aan de promo mee.

Omar maakt vaker films en vindt dit vooral leuk omdat hij al zijn creativiteit erin kwijt kan. Hoe hij zijn eigen filmtalent heeft ontwikkeld? ”Ik heb mezelf erin verdiept en daarnaast is het een kwestie van vooral veel doen. Mijn tip om je talent te ontwikkelen: onderzoek wat jouw passie is, stel jezelf doelen en ga er voor de volle 100% voor! Dan zul je het succes in je leven vanzelf tegenkomen”. Het meeste werk was het zoeken van jongeren die wilde meewerken en het inplannen van de draaidagen. Daarna is Omar 4 dagen bezig geweest met filmen en monteren. Nu kan iedereen van de promo genieten. Dus check ‘m hier! Loop jij rond met een tof idee? Of heb jij een geniale ingeving om Alkmaar bruisender te maken? Neem dan snel contact op!